03 marts, 2009

[Video] "Troļļu Nakšu Hronikas"


TN:C LARP treileris (Vimeo).

"Troļļu Nakšu Hronikas" jeb "Troll Nights Chronicles" jeb TN:C, kā šo spēli parasti dēvē, bija pēdējā un arī, šķiet, episkākā šīs larpu sērijas spēle. Tajā piedalījās vairāk nekā 60 spēlētāju un tā notika uz pašas Ādažu militārā poligona aktīvās zonas robežas, aiz aizlieguma zīmes.

Kā jau šādai spēlei pienākas, tika veidots episks un varens treileris, kura uzdevums bija ilustrēt kāds spēles process sagaida dalībniekus un cik dažādos variantos problēmas (kvesti) ir risināmi. Šim video formāli jādemonstrē, ka uzdevumus var atrisināt ar veiklību, gudrību un viltību, bet ja nekādi citādi, tad ar iespaidīgu mahaču.

Jāatzīst, kauja video noslēgumā, imo, ir labākais šajā filmiņā un tā joprojām ir manu būfkauju filmu etalons. Tikko, vēlreiz noskatījos to un atkal riktīgi pavilkos par action'u. Te gan ir vērts piezīmēt, ka ne viss ekrānā redzamais ir reālistisks -- neviens normāls karotājs pirms cīņas nemetīs prom ķiveri, tāpat arī tas, ko jūs redzēsiet īstenībā ir kādu trīs četru dažādu konfrontāciju kompilācija, jo parasti cīņa ar tipisku spēlētāja hitu skaitu beidzās daudz, daudz ātrāk. Tomēr, never the less, šis video itin labi ilustrēja to, ko spēlētāji beigās spēlē arī dabūja.

P.S.
Šis video arī, šķiet, ir atbildīgs par slavena TN pasaules radījuma -- čiepļa -- dzimšanu. Čieplis ir zaglīgs un veikls radījums, domāju, jūs viņu uzreiz atpazīsiet.

P.S. 2.
Tiem, kas noskatījās pēdējo, trešo TN 2 treilerfilmiņu un neko nesaprata -- tas ir normāli, mēs mazliet samudrījām. Un arī ne viss no ieplānotā scenārija tika parādīts (piemēram cīņa ar citiem leģendāriem TN radījumiem -- neredzamajiem vilkiem jeb nilkiem). Tomēr īsumā, atšifrēšu, kas tad tur notika:

TN2 trešās filmiņas sižeta skaidrojums:
Drosmīgais bruņiniekveidīgais varonis Bezvārdis un viņa jaunatrastais aizdomīgais draugs "varenais" burvis pēc veiksmīgas laupītāju neitralizēšanas dodas viņa norādītajā virzienā uz it kā Troļļu zemēm, bet pa ceļam nonāk visnotaļ drūmā un kalnainā reģionā.

"varenais" burvis acīmredzami atpazīst šo vietu un vedina savu nogurušo un mazliet īgno ceļabiedru uz kādu tuneli, kas tiek dēvēts par Nolemtības vārtiem. Neko ļaunu nenojautošais Bezvārdis bez īpašiem iebildumiem arī dodas turp iekšā (lai gan mēs zinām, ka Nolemtības vārti, pēc nosaukuma spriežot, nevar būt nekas baigi labs). Acīmredzot burvim ir kādas savtīgas un slepenas intereses, bet to mēs nekad tā arī neuzzināsim.

Skaidrs ir viens -- aiz vārtiem pasaule izskatās savādāka, drūmāka. Un tad viņiem uzbrūk vēl viens mītisks TN pasaules radījums -- Grozgalvis. Gandrīz nenositams pusmilzis ar varenu spēku. Viņi viņu nogrūž no kraujas un glābjas bēgot. Turpinājums diemžēl neseko, bet varu pateikt, ka tur parādītos dīvains večuks un NEREDZAMIE VILKI!!! kā arī nodevība un vēl šis tas.

P.S. for this
Grozgalvis kā monstrs parādījās pēdējā spēlē (TN:C) un varenākie šamaņi varēja to vadīt/kontrolēt. Attiecīgi tas tika izmantots pāris militārās kampaņās.

Nav komentāru:

 
generated by sloganizer.net