08 marts, 2009

[Video] "Wolfsong"


"Wolfsong" (Vimeo).

"Wolfsong" bija diezgan daudz virtuāla, bet vienlaikus action pārpildīta būfu spēle, kura, pateicoties savai popularitātei, piedzīvoja vēl arī turpinājumu un droši vien spēlētāji nāktu uz trešo, ja vien meistari turpinātu iesākto. Tomēr viņi neturpināja un sarežģītā, iespējām bagātā maģijas pasaule, neskaitāmas miroņu ordas, pretdabiski rituāli un spēkus izsmeļošas būfu kaujas palikušas vairs tikai atmiņā.

Šķiet, lai drīzāk pateiktos spēlētājiem, nevis, lai tos aicinātu piedalīties, tika izveidota arī specefektiem, vardarbības un seksa pārpildīta videofilmiņa. Interesanti, ka tā nāca klajā tikai pēc otrās spēles beigām.

Lai kā arī nebūtu, tā ir visnotaļ interesanta un vizuāli pievilcīga filmiņa. Uzreiz jābrīdina, ka video satur ainas ar "seksuālu kontekstu", lai gan pāri robežai neviens nekāpj.

Arī šī filmiņa ir piedzīvojusi starptautisku prezentāciju, šķiet, kādā Skandināvijas konā, kur izpelnījās šoka pilnu sajūsmas vilni (es minu, tiesa). Katrā ziņā atskaņas par LARP porno skanēja vēl vācu konā šogad.

Nav komentāru:

 
generated by sloganizer.net