10 marts, 2009

[Video] Vācijas LARPu kons -- kā viņi TO dara tur


Videoreportāža par Vācijas LARPu kona apmeklējumu(Vimeo).

Šī gada pašā sākumā -- no 9. līdz 11. janvārim mazā pilsētiņā Obervēzelē varenās Reinas upes krastos, norisinājās ikgadējais vācu larpu kongress jeb kons ar nosaukumu "Mittelpunkt 2009". Arī mēs -- PHUN speciālkorespondenti Kamazs, Laura, Dark Jedi, kā arī mūsu labi draugi Axa un Žanete, devās uz šo konu. Mēs paņēmām līdzi videokameru un iemūžinājām šo ceļojumu videofilmiņā.

Brīdinājums -- video ir ļoti garš web standartiem, tomēr tas diezgan precīzi ļauj izjust "what Mittelpunkt is all about". Skatoties šo video, jums būs iespēja virtuāli piedalīties 7 dažādās lekcijās, prezentācijās un atvērtās diskusijās. Jūs uzzināsiet daudz interesantu lietu par to, kā larpus taisa Vācijā un Amerikā. Personīgi man bija liels pārsteigums, atklājot, ka nelāgā larpu slava nāk no ASV, jo, izrādās, visur Eiropā larpo gandrīz tikpat hārdkōri kā pie mums. Dažas lekcijas būs ļoti smieklīgas un aizraujošas, citas garākas un garlaicīgākas. Jūs varēsiet dzirdēt pāris faktus par to, kā viņi taisa savus lateksa būfus un, galu galā, dzirdēsiet aculiecinieka stāstu par to, kā tas ir piedalīties vācu minilarpā -- DarkJedi šo lietu izmēģināja uz savas ādas.

Katrā ziņā, lai arī video ir garš, manuprāt, to ir vērts paskatīties, lai redzētu, kā ta tur mums dažiem latviešiem tajā Vācijā gāja.

2 komentāri:

DarkJedi teica...

Jauki video.

Nu lab, iekomentēju tikai tādēļ, lai nebūtu 0 komentāru bļaģ. :)

Andza teica...

Appreciated!

 
generated by sloganizer.net