30 marts, 2009

Updeits par ieročiem

Photobucket

Vispirms es mazliet feiloju definējot ieročus. Ieroči būs nevis BB Gun, bet Air Soft šaujamie. (BB Gun ir reāli jau gandrīz nāvīgi bliežamie kas šauj ar gāzi or smth).

Tā kā skatāmies AIR SOFT ieročus!

Biju arī Elkorā ievērtēt ieročus. Sākot no 5 Ls var nopirkt normālas pistoles, bet silti iesaku pirkt tādus kuras iet uz baterejām (vai akumulatoriem). Kādēļ? Tādēļ, ka uz akumulatoriem ejošās pistoles lodes var šaut vienu pēc otras tikai spaidot mēlīti, kamēr parastās pistoles pēc katra šāviena ir ar roku jāuzvelk (mazāk patronu minūtē var izšaut). Tiesa uz baterejām ejošās ir maliet dārgākas par 5 ls, bet ticiet man tas ir tā vērts.

Tiesa ja beidzas akumulatoros strāva, tad pašaut vispār nevar, bet nu es rēķinu, ka ar pilnībā uzlādētu pietiktu vismaz pieciem maniem minilarpiem.

Shotguni un vienkāršākie automāti bija sākot no 25 Ls. Vienīgi man mazliet biedē uz shotguna rakstītā jauda. Distance 50m, ātrums 95m/s. Imo ja tuvumā trāpa ar 0.12 gramus smagu 6mm sfērisko lodi sāp diezgan, tādēļ

1. šaut nedrīkstēt stāvot tuvāk viens otram par 3 metriem (tobiš cīņas laikā apzināti līst virsū pretiniekam tuvāk par 3m nedrīkst).
2. Speciāli mērķēt nedrīkst pa galvu un atkailinātām ķermeņa daļām (ja piemēram Grims staigā ar pliku locekli, tad speciāli pa to mērķēt nedrīkst).

Sākot no 50 Ls bija automāti kas šauj Full auto režīmā (nospied un turi mēlīti un patronas pašas lido viena pēc otras).

Ja kāds vēlas drīkst uz spēli braukt ar vairāk ieročiem jo tad varēs izšaut ar vienu ieroči un tad turpināt ar citu (visvairāk laika prasa tieši pārlādēšana un ložu sastumšanas atverēs).

3 komentāri:

Matt teica...

Iegādāties normālu automātu var arī par Ls 15–20 — šaus normāli, un ne par stipru (apmēram tā, kā pistole parastā). Bet, saprotams, ne Elkorā.

DarkJedi teica...

Droši drīksti padalīties kur var nopirkt. Es pats personīgi vienkārši esmu tikai Elkorā redzējis (bet neesmu gan citur īpaši meklējis godīgi sakot).

Anonīms teica...

BB gun acīmredzot ir domāti Blow Back šaujamie? Nu, viņi patiesībā ir švakāki par Airsoft šaujamajiem, un dod ārā LĪDZ 90m/s @0,2g, kamēr Airsoft šaujamie ar bačām un motoru nupat jau no kastes dod 120...140 m/s @0,2g. Bet tie ir tādi, kas maksā ~100 Ls/gab.

90m/s@ 0,12g ir kaut kas pavisam švaks, kas visdrīzāk der tikai priekš CQB ēkās =)

 
generated by sloganizer.net