23 marts, 2009

Seriāls "Battle Star Galactica" -- beidzies!


"Battle Star Galactica" jeb, turpmāk, BSG, bija sci-fi žanra fanu vidū īpaši iemīļots un cienīts seriāls. Kā nu ne, jau pirmajā sērijā ļaunie roboti iznīcina visu cilvēku civilizācija un tikai salīdzinoši mazai grupiņai (kaut kas ap 30 tūkst.) izdodas izbēgt ar arhaisku, vezu lūžņu kaudzi -- kosmisko kreiseri, kas tieši uzbrukuma dienā tika svinīga atdots muzejam. Well...nu jā, pensijā tam nesanāca aiziet. Tā vietā tas tagad ved izdzīvojušos cilvēkus uz mītisko "Zemi", no kuras viņi visi esot cēlušies. Or smth. Neesmu pārāk tālu noskatījies vēl.

Seriāls izceļās ar salīdzinoši asprātīgu un nestulbu sižetu kā arī salīdzinoši ticamu zinātnisko pamatojumu visam redzamajam uz ekrāna. Nu, minēšu vissaprotamāko piemēru -- BSG kosmosa kuģi lidojot pa kosmosā dara to klusumā. Jo tur nav gaisa/gāzes/whatever, kas vadītu spiediena viļņus. Get it? Nu un tādā stilā. Par to vien cepums or smth.

Nu, un kaut kad te tikko iznāca pēdējā sērija. Noslēgums. Es nezinu, kas tur notiek, so arī pat spoilot nevaru. Jebkurā gadījumā tas ir vēl viens pluss seriālam -- ja tas noslēdzas, ja tam pēdējā sērija (un te es nedomāju ātri salipinātu pēdējo sēriju, jo beidzās nauda, nē, bet iepriekš izplānotu NOSLĒGUMU), tad tas ir kaut kas. Tā kā laikam būs tomēr jānoskatās tās n-tās sezonas kādreiz. Un arī jums iesaku.

1 komentārs:

Anonīms teica...

O, kruta ziņa. :)

Jā un seriālam pluss ir tas, ka tas nav mākslīgi izstiepts sazin cik sezonās, bet ar loģiskām beigām.
Labākais seriāls ever.

Lai vai kā meklēju spēlētājus Battlestar Galactica galda RPG oneshotam (spēlētāji var būt bez priekšzināšanām Battlestar Galactica pasaulē). Ir gribētāji?

 
generated by sloganizer.net