08 marts, 2009

PHUN 3.0 pasākums noslēdzies


Pasākums ir galā, un, manuprāt, noritēja augstākā mērā jaukā gaisotnē. Kopējais apmeklējums, ieskaitot rīkotājus, ja nemaldos bija 27 cilvēki (vai 25?), kas noteikti nav daudz, bet nevar arī sūdzēties, jo, šķiet, ka daļa cilvēku nezināja par to, vai arī nespēja saņemties, lai pieceltos.

Diemžēl nekādu bilžu nav, jo fotografēts netika, taču itin drīz var sagaidīt veselas 3 filmiņas: 1 par LARPu Telsas pilī, 1 par vāciešu konu, 1 - "Meklējam SUX geimmāsteru".

Es atļaušos tikai iemest te atskatu uz ieroču topu un otrās daļas galda spēļu sacensībām.

Tātad fantastisko ieroču Topā bija 15 kandidāti un pēc balsojuma tie sarindojās šādi:

1. Motorzāģis
2. Gaismas zobens
3. Nāves Zvaigzne
4./5. Zanpakuto jeb garu zobens
4./5. Gravitācijas ierocis
6. Indiana Džonsa pātaga
7./8. Automātiskais arbalets
7./8. Divstobrene no Doom
9. Uzasināts mietiņš
10./11. Elder Wands
10./11. Blāsters
12. Klingoņu zobens
14./13. Pistoļzobens
14./13. Spoku mednieku protonu šautene
15. Ekskaliburs


Urrā motorzāģim!

PHUN pasākuma otrajā daļā mēs spēlējām galda spēles un minējām mēmo šovu, tikai uz punktiem, proti, piedaloties galda spēlēs un uzvarot tajās, atkarībā no to garuma varēja tikt pie punktiem. Tiesa tas ātri pierādīja, ka spēle Pylos ir nebalansēta, jo to varēja izspēlēt nezin cik reizes, kamēr kāds spēlēja Munchkin vai Farlander vai Carcassonne.

Beigās pirmo vietu dalīja Kikis un Axa, taču tā kā bija 8. marts pirmā vieta tika piešķirta Axai, otrā Kikim un trešā Inxam.

Vēl uzzinājām, ka Axa ar Axelu rīko spēli Hitfruit, kas ir tāds savdabīgs long-term slepkavu gabals, kurā jānogalina uzdoto mērķi ar augļiem (šķiet, ka reference uz Monty Pythonas slaveno skeču), kā arī Gunta izpļāpājās, ka kopā ar Avenalu un Farlineru taisīs jaunu Senlatviešu spēli vasarā.

Bet pietiks es jau ieslīkstu detaļās. Vēlāk iemetīšu vēl kaut kādu informāciju no pasākuma (proti, phunorāmā apskatītās lietiņas). Arlabunakti.

2 komentāri:

zeno teica...

yo. bija labs pasākums. zināmā mērā aizrauj un liek domāt ko tādu es varētu sniegt pārējiem, un tas ir labi.

Andza teica...

Jā, man arī tas atstāja pozitīvas emocijas.

 
generated by sloganizer.net