01 aprīlis, 2009

Vampīri ir mūsu vidū! (April, april)


Jē, rait, šodien ir pirmais aprīlis un ikvienam ir pienākums izjokot ikvienu. Man patika apollo.lv versija par to, ka Borats uzņems nākamo filmu par Latviju, bet, protams, līdzīgas ziņas ir atrodamas visur kur.

Mēs, kā jau cienījams interneta resurss, kuru lasa ievērojams skaits regulāru apmeklētāju (april, april), arī esam spiesti sekot šai modei.

Tad nu šis garais ievads bija vajadzīgs tikai tādēļ, lai es varētu pateikt: vampīri ir mūsu vidū! (april, april! Ja tie eksistētu, tad ar vienkāršas statistika palīdzību iespējams secināt, ka faktiski nevis katrs desmitais būtu vampīrs, bet otrādi -- cilvēks būtu liels retums. Anyways, lasām: http://punkrockor.wordpress.com/2009/03/26/on-vampires-and-stochastic-processes/)

P.S.
Ir daudz dažādu versiju par vampīru fizioloģiju, bet, kā saprotu, parasti viņi nemirst, ja nav asiņu. (Un asiņu varētu pietrūkt pie liela vampīru skaita.) Viņi vienkārši jūtās slikti. Tobiš, ja vampīri eksistētu, tad visa pasaule būtu pilna ar drūmiem, depresīviem gotiem. Right?

Nav komentāru:

 
generated by sloganizer.net