09 aprīlis, 2009

Hunter Prey - kvalitatīva sci-fi fanfilma




Kādu laiku atpakaļ šķiet Ishmaels parādīja kādu jauku fanfilmiņu: "Batman: Dead End", lai ilustrētu, ka fanfiction neaprobežojas tikai ar furijseksa fantāzijām vai otršķirīgas kvalitātes home-made video. Tā ir ļoti kvalitatīva (tieši vizuālā un scenārija ziņā) fanfilmiņa, kurā piedalās vairāki atpazīstami popkultūras tēli.

Šīs filmiņas autors, Sendijs Kollora (Sandy Collora), izrādās, nav licies mierā, bet klusi bīdijis savu nākamo projektu -- oriģināl sci-fi filmu (-iņu?), kas saucas "Hunter Prey". Nupatās izlēcis šīs filmas tīzer-treileris, kuru varat aplūkot augstāk. Kā noprotu sižets izskatās pēc "Plēsoņas" un "Ieslodzīto reiss" konstrukcijas ar StarWars atlīdzības mednieku estētiku (hei, Boba Fet!).

Šis fakts nebūtu briesmīgi ievērības cienīgs -- kaut kāds sci-fi action ar atgremotu un paredzamu sižetu un daudz stilīgiem kautiņiem. Tomēr autora iepriekšējais sniegums un fakts, ka tas nav Holivudas blokbāsters (ar miljonu budžetu), bet faktiski amatieru filma, liek tai pievērst lielāku uzmanību un izsniegt papildus uzticības kredītu. Tāpēc mēs gaidām.

Tikmēr var palasīties vairāk: http://io9.com/5199733/

Nav komentāru:

 
generated by sloganizer.net