01 aprīlis, 2009

Spēļu vakars Siguldā




Rīt, 2. aprīlī, plkst 18:30 Siguldas Jauniešu dome aicina jauniešus uz spēļu vakaru. Pasākums notiks Siguldas pilsētas kultūras namā Pils ielā 10.


Viņi paši saka, ka pasākums iecerēts neformālā gaisotnē, dzerot tēju un klausoties mūziku, un aicina ierasties kopā ar draugiem. Plānots spēlēt „Alias”, „Monopols”, „Rummikub” (hm, nezinu, kas tas ir?) un „Katanas ieceļotāji” un rezultatīvākie spēlētāji saņems balvas.

Zinot, ka PHUN bloga lasītāji aizraujas ar spēlēm, mēs arī viņus aicinam doties uz šo pasākumu. Pačukstēšu, ka es ar Kamazu plānojam apmeklēt spēļu vakaru un arī iepazīstināt organizētājus ar citām spēlēm. Varbūt pat satiksim kādas "jaunas asinis", ko piesaistīt PHUN pasākumiem un varbūt pat LARP'iem.

Varbūt komentāros iemetiet, vai kāds plāno braukt - sarunāsim to darīt kopā. Var sazināties arī ar mums personiski.

Raksts no Siguldas Jauniešu domes, kas vārdos ļoti skops.

Siguldas pilsētas kultūras nams kartē:


View Larger Map

P.S. Siguldā pavisam nesen atvērts "labākais kinoteātris Latvijā", kā to atzinuši saita Kakao.lv raksta autori. Var ieplānot arī kādu seansa apmeklējumu un skatoties filmu uzkost suši vai spring rolls, vai iedzert Mojito.

4 komentāri:

Kamazs teica...

Jā, heck, nav ko bremzēt. Jāaizmauc.

Andza teica...

Izklausās intriģējoši. Moška arī vajag aizmaukt. Ja nu kas, došu ziņu.

DarkJedi teica...

Kā beidzās spēļu vakars, jeb giff infu par to kas tur bija!

Kamazs teica...

Skat. nākamo rakstu, ko ielika Laura.

Rezumējot: mēs ieradāmies stundu pēc pasākuma sākuma un tas izrādījās jau beidzies. Tas neizklausās pēc nopietna galda spēļu pasākuma...

 
generated by sloganizer.net