23 aprīlis, 2009

Latkons 2009


Paklīdušas baumas, ka Dii (pazīstama arī kā North**ch) rīko Latkonu 2009. Visiem interesentiem iet šeit.

Kas ir kons? Šajā kontekstā tas ir tāds ikgadējs līdzīgi domājošo frīku satusējums par fantasy, sci-fi, larp tēmu. Latkons ir kons, kas notiek Latvijā. (Mēs, piemēram, pagājušogad bijām uz Lithuanicon'u, kas tobrīd skaitījās Baltkons...) Šī pasākuma ietvaros notiek tērpu demonstrācijas, maza formāta lomu spēles, galda spēļu turnīri, tiek lasītas lekcijas un organizētas atklātas diskusijas par dažādām tēmām, un pēdējos gados ļoti populāras ir dažādu vasaras brīvdabas lomu spēļu (larpu) prezentācijas ar filmiņām. Tāpat, protams, notiek dzeršana. Katrā ziņā, tā ir iespēja ietusēt ar līdzīgi domājošiem par tēmu. Šogad, kā noprotu, Latkons notiek maija beigās, 30.-31. 05.

Te var palasīties, kā gāja 2008. gada Latkonā.

4 komentāri:

Anonīms teica...

vispār Latkonam ir paredzēta atsevišķa sadaļa šeit ( http://www.kurbijkurne.lv/forums/index.php?showforum=187 ) ko jau labi sen atklāja mausns.

neesmu pārliecināta, vai pavediens, ar lūgumu pēc atsaucības brīvdabas lomu speļu sadaļā ir uzskatāms, par vietu uz kurieni visus sūtīt.

turklāt, ja līdz šim nekas vēl nav saorganizēts, tad nezinu, cik daudz var paspēt mēneša laikā, bet varbūt es vnk esmu neveselīgi pesimistiska - so go Dī :)

Žanete

Kamazs teica...

Bet tur tajā pavedienā ir veva informācija. Es sapratu, ka Dii tagad tur ārdās.

Un jebkurā gadījumā tās tomēr ir baumas.

Kamazs teica...

*veca

Anonīms teica...

Foruma paziņojums
Atvaino, notikusi kļūda. Ja neesi pārliecināts/a, kā lietot kādu iespēju vai nesaproti, kāpēc saņēmi šo kļūdas paziņojumu, papildinformācijai mēģini pārskatīt palīdzības datnes!

Uzrādītā kļūda bija:
Atvaino, saite, kas atveda tevi uz šo lapu, šķiet, ir novecojusi vai lauzta.

 
generated by sloganizer.net