15 aprīlis, 2009

Epictail! (aka Superfantasy International)


Andza un Erns -- komiksu autori no [mazliet? bēdīgi? nedaudz? ārprātīgi?] slavenā latviešu internetkomiksu saita SUPERFANTASY ir palaiduši savu jauno projektu -- www.epictail.com. Pēc būtības, kā noprotu, tas ir tas pats Superfantasy tikai a) krāsains; b) angliski, tātad - plašākai auditorijai.

Šis solis, manuprāt, ir tikai loģisks un domāju, ka mums visiem vajag viņiem vēlēt veiksmi un cerēt, ka epictail.com drīz vien berzēs sānus ar citiem divu vīriešu dzimuma komiksu veidotāju (khe, khe) projektiem starptautiskajā arēnā.

3 komentāri:

Unknown teica...

Es gan baidos, ka līdz tam vēl tāls ceļš ejams, bet cerams, ka tas vismaz ir ejams un iespējams, nevis kaut kas dead-endīgs.

Kamazs teica...

Man jau šķiet, ka starptautiskais internets ir tik liels, ka, ja kaut 0.005% uzdursies šim saitam un 0.02% nolems atgriezties, apmeklējums tik un tā būs lielāks nekā, ja superfantasy apmeklētu, nu es nez, 20% attiecīgās mērķauditorijas.

Nu labi, parāvu ciparus no gaisa, bet imo rezumējums ir tāds, ka pasaulē ir vieglāk iekarot atpazīstamību nekā Latvijā, jo tur ir vairāk cilvēku.

Andza teica...

True that. Jācer uz pasaules plašumu.

 
generated by sloganizer.net