04 februāris, 2009

Indago 2009 -- izrādās jau var pieteikties!



Iespējams daudziem tas būs pārsteigums, bet pazīstamais latvju datorspēļu konkurss Indago šogad notiks. Patiesībā, izrādās, februārī bija beigusies pieteikšanās! Wow! Par to varēja reāli uzzināt tikai daži dev.gamez.lv apmeklētāji, jo nekur citur šī informācija netika iepriekš izplatīta. Tomēr beidzoties termiņam (tagad) organizatori ir izplatījuši ziņu, ka pieteikumu iesniegšanas termiņš ir pagarināts par 2 nedēļām. Laikam.



Tā kā, starp citu, šogad esmu Indago rīkotāju komandā (vismaz nosacīti), aicinu visus jaunos spēļu veidotājus piedalīties šajā konkursā, lai parādītu vispirms jau sev un neticīgajiem tautiešiem, ka latvji (vai Latvijas Republikas iedzīvotāji) var uztaisīt inčīgas spēles!

Apzinos, ka konkursa slava ir diezgan nespodra iepriekšējo gadu rezultātu dēļ, tomēr šogad -- nezinu tas labi vai slikti -- ir cita pieeja konkursam. Tagad vairs nav free-for-all iesniedz ko gribi, kad gribi, tagad ir konkrēti dedlaini, termiņi līdz kuriem jāiesniedz konkrētas lietas. Pirmā lieta -- dizaina dokuments, kurā izklāstīta spēles pamatbūtība un geimpleja fundamenti, tas jāiesniedz jau spēli reģistrējot.

Tā kā esmu pielikts pie šiem doķiem, varu norādīt, ka īstenībā liela daļa pieteikto spēļu ir ar tīri reālistiskiem mērķiem, apsvērumiem, vairāki dalībnieki savu projektu jau veidojuši kādu laiku, citi to veido komerciālā līmenī; tāpat arī vērts piezīmēt, ka šogad piedalās arī iepriekšējo konkursu uzvarētāji (piemēram, GiGa). Vārdu sakot, man šķiet, ka šogad varētu būt interesanti.

Sarauj Latvija!

Nav komentāru:

 
generated by sloganizer.net