07 augusts, 2009

PurePwnage on TV


PurePwnage jaunumi. Oficiāls pieteikums.

Pirms vairākiem gadiem internetā uzradās tobrīd svaigs un pārsteidzoši asprātīgs, viegli savdabīgs kinda-reality šovs "Pure Pwnage". Tas bija par diviem kanādiešu brāļiem, vienam no kuriem, Džeremijam, nav dzīves, jo viss, ko viņš dara ir pwno visus CnC (un attēlo to ar attiecīgām kustībām). Un viņa brālis to nez kādēļ nepārtraukti filmē un komentē. Šovs bija ieskats viņu ikdienas dzīvē un problēmās.

Sākumā tas tiešām bija pārsteidzoši izklaidējošs un netruls raidījums, - galvenais protagonists bija diezgan kolorīts tēls ar savu diezgan savdabīgu, bet viennozīmīgi fascinējošu dzīves filozofiju, arī stils, kādā tas pasniegts, operatora darbs, aizskartās tēmas utt.. Pieņemu, svarīgi bija tas, ka tas džeks tiešām izskatījās pēc the real deal. Mazliet pārspīlēts, mazliet uzspīlēts, bet...jā. Un, cik sapratu, arī realitātē viņš ir tīri kruts n00b'u pwneris CnC Generalos.

Bet vēlāk viņi izdarīja to, ko nevajadzēja - ieviesa neinteresantus papild tēlus, plotu jeb sižeta līniju un, protams, mīlestības stāstu un ar to saistītās problēmas. Kas vēl sliktāk, sižeta līnija bija leims sci-fi/fantasy/es-šauju-ar-plastmasas-pistolītēm-un-tas-galīgi-nav-domāts-kā-ironija. Piemetiet tam nožēlojamus specefektus un faktiski to izklaidi es pārtraucu skatīties.

Tā tomēr nedarīja visa pasaule - šova popularitāte nez kāpēc, šķiet, tikai augusi un jaunākās sērijas viņi demonstrē īpašos kinoseansos (tb, noīrē ķinīti un tirgo biļetes uz demonstrēšanu). Nu jā, un, izrādās, viņi tagad būs arī televīzijā, skat. video augstāk.

Lūk viņu mājaslapa ar visu svarīgāko: http://www.purepwnage.com/

1 komentārs:

Andza teica...

So true, arī esmu zaudējis jebkādu interesi par šo šovu.

 
generated by sloganizer.net